اعلان هام لطلبه حاسبات وطلاب جامعه بني سويف

7 Jan 2018
اعلان

يعلن اتحاد طلبه كليه الحاسبات والمعلومات عن فتح باب التسجيل في مبادره التعلم التكنولوجي (NTL) من وزاره الاتصالات اللي بتوفر للطلاب والخريجين مجموعه من ال Online Courses المدفوعه من اشهر المواقع العالميه Udacity , Coursera , Edx مجانا !
ال Online Courses عباره عن  39Tracks ممكن تختار منهم ال Track اللي يناسب طموحك واللي فعلا هتقدر تكمل فيه ..
ال  39Tracks مقسمين علي حسب خبرة الطالب Beginner , Intermediate , Advanced(nano degree)
فتره المنحه هتكون 6 شهور وممكن تخلص في وقت اقل من كدا علي حسب مجهودك في الكورس بس لما تختاروا الكورس او ال Track اللي هتمشي فيه انت هتبقي ملزم تخلص الكورس دا للاخر علشان هيكون في Terms وحاجه زي شرط جزائي انك لو مكملتش هتدفع 1500 جنيه .. لان دا كورس مدفوع من وزاره الاتصالات وهيوصلك انت كطالب او خريج من جامعه بني سويف مجانا .
التقديم والاشراف هيكون من خلال المركز التكنولوجي في كلية الحاسبات ونظم المعلومات جامعه بني سويف فياريت اللي حابب يقدم يتفضل عندنا في الكليه يومي السبت والاثنين من الاسبوع الجاي ..
وده لينك ال  39Tracks لو حابب تعرف معلومات اكتر عن كل واحد فيهم وايه الخبره المطلوبه وال requirements علشان
تسجل ف كل كورس :